dimarts, 7 de juliol del 2009

Nº 037. II Jornadas de Ecología Subterránea

Ens ha arribat la primera informació de les II Jornadas de Ecología Subterránea. Aquest esdeveniment tindrà lloc els dies 17 i 18 d'octubre a Patones de Abajo, Madrid. La organització corre a carreg de la Comisión de conservación de cavidades de la Federación Madrileña de Espeleologia. De moment ja tenim el pòster que reproduïm a continuació.

Dins del programa destaquen, per nosaltres, la sessió del Grupo Espeleológico Villacarrillo amb una exposició de les seves importants recerques bioespeleològiques, i també una sessió sobre la problemàtica de conservació dels refugis dels ratpenats. Del pòster, hi hem ampliat el programa per fer-ho més llegible.

Per obtenir més detalls podeu contactar amb Antonio Ortigosa López, que és el Coordinador de Conservació de Cavitats de la FME. El mail és conservacion@fmespeleologia.org

Per acabar, i amb tot respecte, permeteu-me una mena d'acudit:

També una de les activitats que més ens crida l'atenció és:

Domingo dia 18 a las 14 h Tapeo espeleológico en el Bar Manolo. Si ens atenim al caire bioespeleològic, i el que ens ha dit Radio Macuto, les especialitats seran:

-Brochetas de muslo de murciélado -Champiñones cultivados en cueva -Queso afinado en cava -Coleópteros fritos con esferificación de guano

Bon profit!