dilluns, 25 de gener del 2010

Nº 058. Primer aniversari del nostre bloc

El bloc ja ha fet un any! El dijous 15 de gener del 2008 va aparèixer el primer article en aquest bloc BIOSP. Va estar dedicat al nostre mestre amic i soci el Dr Joaquim Mateu.
Tot s'ha de dir. Uns quants dels primers articles van ser quasi copiats del bloc espeleobloc.blogspot. Eren articles escrits per autors de l'Associació i que els varem reproduir per omplir algunes pàgines inicials. Més endavant, els articles ja han estat del tot originals. En un any s'han editat, inclòs aquest, un total de 58 articles de diferents autors, sempre sota la especialització de la bioespeleologia com a ciència o tractant de diferents persones a ella dedicades.

Crear i iniciar un bloc és ben senzill. El que és més costós és la continuïtat. El que enriqueix és rebre informació i articles de tots nosaltres, no només d'uns quants. Ja sabem que tots tenim les nostres obligacions, però seria interessant rebre més col·laboració. Tot i haver-ho demanat en alguns articles, encara no s'ha aconseguit.

Tenim alguns projectes com el Projecte Coneixem-nos en que volem descriure la vida, especialitats, bibliografia, etc de tothom qui vulgui i ens permeti fer-li una entrevista o escriure-la ell/ella. Només s’ha editat el treball d'en Jorge Mederos, però ja en tenim un altre quasi a punt. Un altre projecte: Hi ha socis que ens envien els treballs que van publicant. Hem pensat en editar-los també en aquest bloc, sempre que l’autor i la revista ho permetin. Serà també un sistema per saber-ne més els uns dels altres.

Serveixi aquesta nota no sols de recordatori, sinó també per engrescar-nos a treure punta al llapis -o picar a l'ordinador- Per molts anys a tothom! El "nen" ha fet un any!